marți, 31 iulie 2012

Promotii la Scoala de Soferi Iasi

Scoala de soferi Iasi http://permisul-de-conducere.ro ofera:

  • reducere de 40 ron pentru studenti si elevi;
  • vino cu un prieten si primesti gratuit examinarea psihologica;
  • vino cu 2 prieteni si primesti gratuit fisa medicala auto;
  • reduceri 40 ron/ persoana pentru grupuri de minim 4 persoane.

De asemenea, la scoala auto Iasi avem pentru fiecare elev un instructor auto cu experienta. Instructorii auto Iasi de la Scoala de soferi Iasi isi desfasoara activitatea pe baza unei programe bine concepute pentru o asimilare cat mai corecta si completa a cunostiintelor si deprinderilor conducerii unui autovehicul.

Inscrie-te online la cursurile de pregatire de la Scoala auto Iasi!

joi, 19 iulie 2012

Scoala de Soferi Iasi - oferta scolarizare auto

Scoala de Soferi Iasi http://permisul-de-conducere.ro are super oferte la pachetele de scolarizare auto pentru toate persoanele care doresc sa obtina un permis de conducere. Pentru cei care sunt din judetul Iasi, scoala noastra auto Iasi se adreseaza cu o invitatie de a incepe cursurile scolii de soferi.

Pachet 1 (30 ore):  690 ron                                              
Pachet 2 (36 ore):  840 ron
Pachet 3 (42 ore):  990 ron

Pretul practicat de Scoala de Soferi Iasi reprezinta contravaloarea scolarizarii dumneavoastra si include toate taxele si serviciile aferente scolarizarii fara costuri ascunse. Se poate plati integral sau in rate (pana la 3-4 rate), iar din momentul semnarii contractului tariful nu mai poate suferi modificari.

Inscrie-te online la Scoala de Soferi Iasi. Avem pentru fiecare elev cate un instructor auto cu experienta!

 

duminică, 1 iulie 2012

Permisul de conducere a devenit o necesitate

 Obtinerea permisului de conducere a devenit o necesitate, avand in vedere ritmul de viata tot mai dinamic si mai alert, obligandu-ne practic sa depindem tot mai mult de lucrurile care ne fac viata mai usoara.

Scoala de soferi Iashttp://permisul-de-conducere.ro va ajuta sa obtineti permisul de conducere in conditii avantajoase si cu un raport calitate-pret foarte bun. Avem ca scop oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat sa fiti foarte bine pregatiti atat teoretic cat si practic nu numai pentru examenul de obtinere a permisului cat si in viata de zi cu zi, avand in vedere importanta sigurantei dumneavoastra.

Inscriere online pentru scolarizare auto pe site http://permisul-de-conducere.ro.